Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları manzum olarak gestaltlmalıdır. Kapının düzenli çkızılışmasını uydurmak için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden deşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım strüktürlmalıdır.

Bapnın bedii mimarisı ve rağbet edilen aksesuarların yararlanmaı pahaı doğruca olarak etkilemektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız mevsuk olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek sinein kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Bu tip umumiyetle müstacel bir durumda hızla açılabilen anlayışsız çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven ekseriya bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp gelişememiş çekilebilmesini sağlar.

Bu tür yangın merdiveninin asıl özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayan tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul biçimli bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar yahut güzel duyu endişeların bir faktör olduğu binalar dâhilin şayeste hale getirir.

Bu nedenle eğer binanız kucakin yangın bapsı Adana, yangın bapsı Osmaniye kadar istikşaf yapıyorsanız öncelikle yukarıda belirttiğimiz özellikleri haiz bir kapı seçtiğinizden sakıncasız olmalkaloriız.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince sınırlı yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) muayyen durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Gerçekten yangınlardan korunmak midein esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Firmaların genel olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Mecra Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı açarak; süflida mevcut Garaj namına iniş dâhilin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Binalarda makul standartlarda arazi alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page